Hit enter after type your search item

Jak dostroić się do Call of Duty Mobile World Championships 2022

/
/
/
0 Views


Jak dostroić się do Call of Duty Mobile World Championships 2022

Call of Duty Mobile World Championships 2022 wchodzi w etap 4 Regional Playoffs 13 sierpnia.

Pozostało kilkadziesiąt drużyn, ale tylko najlepsze z każdego z pięciu regionów wyłonią się i przekują do Finałów. Call of Duty: Mobile World Championship 2022 Stage 4 Regional Playoffs rozpoczynają się 13 sierpnia 2022 roku.

Oto jak możecie dostroić się, aby zobaczyć, które drużyny dostaną swoją szansę na zwycięski udział w puli nagród wynoszącej ponad 2 miliony dolarów i zostaną ukoronowane jako pierwsi Globalni Mistrzowie Świata. Komu będziecie kibicować?

Jak oglądać

Fani z całego świata mogą dołączyć do emocji, kibicować swoim ulubionym drużynom i oglądać całą akcję na żywo z każdej z Regionalnych Rozgrywek na kanale Call of Duty: Mobile YouTube lub w grze poprzez. Call of Duty: Mobile app. Możecie również dostroić się poprzez kanały Call of Duty: Mobile LATAM, Call of Duty Mobile Japan i Call of Duty: Mobile Brasil Official YouTube podczas ich regionalnych wydarzeń.

Jakie są daty rozgrywek?

Regionalne Playoffy odbędą się i będą streamowane w poniższych datach/godzinach:

  • Indie: 8/13 @ 07:30 UTC / 13:00 IST oraz 8/14 @ 07:30 UTC / 13:00 IST
  • LATAM: 8/13 @ 15:00 UTC / 10:00 CDT i 8/14 @ 15:00 UTC / 10:00 CDT
  • Europa: 8/20 @ 13:00 UTC / 14:00 BST i 8/21 @ 13:00 UTC / 14:00 BST
  • Japonia: 8/20 @ 06:00 UTC / 15:00 JST i 8/21 @ 06:00 UTC / 15:00 JST
  • Ameryka Północna: 8/27 @ 17:00 UTC / 10:00 PST i 8/28 @ 17:00 UTC / 10:00 PST

Kim są drużyny?

Drużyny, które przebrnęły przez Etap 3 – Regionalne Kwalifikacje, aby dostać się do Etapu 4 – Regionalne Playoffy są następujące:

Indie

  • GodLike Esports
  • Team Vitality
  • Enigma Gaming
  • Nirvana India
  • Revenant Esports
  • Fenrirxrebirth
  • i2k EliteX
  • RDX

Ameryka Łacińska

  • iNCO Gaming
  • FR BULLS
  • Team Zodiac
  • Zygnus E-Sports
  • iTi7an Esports
  • SKADE
  • INFLUENCE RAGE
  • Loops E-Sports

Europa

  • Nova Esports
  • Light
  • Limitless eSport
  • Animus
  • AXIBYTE
  • Xitium
  • Prometheus

  • Cold Esports

Japonia

  • Team Vrilliant
  • 7iz
  • SCARZ
  • BBV Tokyo

  • 黒の組織
  • Jadex
  • Call of Juicy

Ameryka Płn.

  • Tribe Gaming
  • Un Dream
  • NYSL Mayhem
  • Wicked Esports
  • DST NA
  • Trucker Gaming
  • DramaZ
  • Cold Shower

Oprócz samego oglądania, fani mogą zdobyć różne nagrody w grze, obserwując akcję bezpośrednio z poziomu Call of Duty: Mobile app. Darmowe i unikalne przedmioty – takie jak Kilo 141 Epic Weapon Blueprint i Special Ops 5 Operator Skin – są dostępne podczas każdej regionalnej transmisji wydarzenia.

Obejrzyjcie oficjalny zwiastun Etapu 4 poniżej!

World of Mechs Meta Quest 2 Announc…

Proszę włączyć JavaScript

World of Mechs Meta Quest 2 Announcement Trailer

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

This div height required for enabling the sticky sidebar